Animal Vook

Animal Vook Animal

This tiny finch - only slightly bigger than a blue tit - is streaky and brown with patches of red on its head and someti...
07/07/2022

This tiny finch - only slightly bigger than a blue tit - is streaky and brown with patches of red on its head and sometimes its breast. They like to hang upside down to feed in trees. It has recently been 'split' from the mealy (or common) redpoll, a larger and paler species which is a winter visitor to the UK.

The lesser spotted woodpecker is the smallest and least common of the three woodpeckers that are resident in Britain. Th...
07/07/2022

The lesser spotted woodpecker is the smallest and least common of the three woodpeckers that are resident in Britain. The male is distinguished from the female by his bright red crown. It tends to nest and feed higher up and is quieter in its tapping. Usually located by its call, and its drumming. When feeding it creeps along branches and flutters from branch to branch, flying with an undulating flight in the open.

The little gull is a small, dainty gull. Adults in summer have black heads, while young birds have a black mark on each ...
07/07/2022

The little gull is a small, dainty gull. Adults in summer have black heads, while young birds have a black mark on each wing which forms a 'W' pattern. In flight adults show a pale grey upperwing, with no black wingtips, and a very dark grey underwing.

04/07/2022

Cнимoк извepжeния вулкaнa Фуэpгo, Гвaтeмaлa

The pink-footed goose is a medium-sized goose, smaller than a mute swan but bigger than a mallard. It is pinkish grey wi...
04/07/2022

The pink-footed goose is a medium-sized goose, smaller than a mute swan but bigger than a mallard. It is pinkish grey with a dark head and neck, a pink bill and pink feet and legs.

The short-toed treecreeper is a small tree-dwelling bird with a long, slender, downcurved bill. It is speckly brown abov...
04/07/2022

The short-toed treecreeper is a small tree-dwelling bird with a long, slender, downcurved bill. It is speckly brown above and mainly white below and looks very similar to a treecreeper, although its song is different. It breeds in the Channel Islands and France but is a vagrant to the UK.

Shovelers are surface feeing ducks with huge spatulate bills. Males have dark green heads, with white breasts and chestn...
04/07/2022

Shovelers are surface feeing ducks with huge spatulate bills. Males have dark green heads, with white breasts and chestnut flanks. Females are mottled brown. In flight birds show patches of light blue and green on their wings. In the UK they breed in southern and eastern England, especially around the Ouse Washes, the Humber and the North Kent Marshes and in much smaller numbers in Scotland and western parts of England. In winter, breeding birds move south, and are replaced by an influx of continental birds from further north.

04/07/2022

Занзибар, Танзания 🇹🇿 #танзания

Its twittering, wheezing song and flash of yellow and green as it flies, make this finch a truly colourful character. Ne...
27/06/2022

Its twittering, wheezing song and flash of yellow and green as it flies, make this finch a truly colourful character. Nesting in a garden conifer, or feasting on black sunflower seeds, the greenfinch is a regular garden visitor, able to take advantage of food in rural and urban gardens. Although quite sociable, they may squabble among themselves or with other birds at the bird table.

Address

02000, Вулиця Велика Васильківська, 19, Київ
Kyiv
УКРАИНА

Telephone

+7965873215

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Animal Vook posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Share